Kapcsolat További Információk

Itt lehetőségük van közvetlenül felvenni velünk a kapcsolatot, bármilyen kérdéssel, kéréssel vagy észrevétellel kapcsolatban.

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, rendelési folyamatunkkal vagy bármely más témával kapcsolatban, örömmel állunk rendelkezésére.

info@branermeister.hu

Tel:+36 21 202-57-07

Kérjük, hogy nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése vagy kérése van. Ügyfélszolgálatunk elkötelezett abban, hogy segítsen Önnek, és biztosítsa, hogy minden vásárlása pozitív élmény legyen.

Gyakran ismételt kérdések

Itt van néhány gyakran ismételt kérdés és válasz az intim és erotikus termékekkel kapcsolatban:

Hogyan rendelhetek a Branermeister SzexShopból?

A rendelés egyszerű és diszkrét. Látogasson el webáruházunkra, válassza ki a kívánt termékeket, majd adja hozzá őket a kosarához. A vásárlás befejezéséhez kövesse az utasításokat, majd válassza ki a kényelmes fizetési és szállítási módot.

Hogyan zajlik a szállítás?

Minden rendelést diszkrét csomagolásban küldünk ki, így senki sem fogja tudni, hogy mi van a csomagban. A szállítás gyors és megbízható, így az Ön intim vásárlása teljes biztonságban marad.

Van-e visszatérítési és csere lehetőség?

Igen, kérjük, olvassa el a Vásárlási feltételeket és az Általános szerződési feltételeket weboldalunkon, hogy megtudja a részleteket a visszatérítési és csere lehetőségekről.

Hogyan tarthatom a vásárlásomat diszkrét módon?

A Branermeister SzexShop minden lehetséges módon biztosítja a diszkréciót. Webáruházunk adatait biztonságos SSL titkosítással védi, és a szállítás során is diszkrét csomagolást alkalmazunk.

Szükséges a regisztráció?

Nálunk a regisztráció nem szükséges a sikeres rendeléshez. Teljes anonimitással is rendelhet!