Sportsheets - Door Jam Sex Sling Special Edition szexhinta
Sportsheets - Door Jam Sex Sling Special Edition szexhinta

Szado/Mazo kellék

E32191

Sportsheets - Door Jam Sex Sling Special Edition szexhinta

Vonalkód : 646709021009

Nem fogod elhinni, mit tehetsz zárt ajtók mögött! A klasszikus Door Jam Sex Sling különleges kiadása levehető dildót és golyóhorgonyzó párnát, párnázott ülést és lábtámaszt tartalmaz az extra kényelem érdekében. Ez a luxus hinta többféle szexuális pozícionálási lehetőséget kínál álló, ülő és billenő helyzetben, így mindenki számára sokoldalúan használható. Használatához egyszerűen helyezze a heveder kis fémrúdjait a tömör ajtó tetejére, zárja be biztonságosan az ajtót, és helyezze a teljesen állítható hevedereket tetszőlegesen. Ahhoz, hogy játékát egy másik szintre emelje, építse be a levehető horgonypárnát kedvenc fáklyaalapú vibrátorával (nem tartozék) és akár négy golyós vibrátorral (nem tartozék). Akár 147kg terhelést is elbír.

Raktáron
Bruttó ár: 59.690,00 Ft

Nem fogod elhinni, mit tehetsz zárt ajtók mögött! A klasszikus Door Jam Sex Sling különleges kiadása levehető dildót és golyóhorgonyzó párnát, párnázott ülést és lábtámaszt tartalmaz az extra kényelem érdekében. Ez a luxus hinta többféle szexuális pozícionálási lehetőséget kínál álló, ülő és billenő helyzetben, így mindenki számára sokoldalúan használható. Használatához egyszerűen helyezze a heveder kis fémrúdjait a tömör ajtó tetejére, zárja be biztonságosan az ajtót, és helyezze a teljesen állítható hevedereket tetszőlegesen. Ahhoz, hogy játékát egy másik szintre emelje, építse be a levehető horgonypárnát kedvenc fáklyaalapú vibrátorával (nem tartozék) és akár négy golyós vibrátorral (nem tartozék).

- Akár 147kg terhelést is elbír.

Párosítsa kedvenc tapadókorongos dildójával, hogy befejezze a swing fantázia szólót. Szintén egy Sincerely Unity Vibe és/vagy a Sportsheets Nexus dildók bármelyike.

Tulajdonságok:

- Levehető dildó és golyóhorgonyzó párna 5,1 cm-es fix O-gyűrűvel és négy zsebbel a golyóvibrátorok számára

- Párnázott ülés 81,3 cm széles és 30,5 cm magas

- Párnázott lábtámaszok

- Aranyozott kivitelű fogantyúk

- Korlátozott élettartamú garancia Special Edition Door Swing szilárd ajtó fölé illeszkedik.

- Legfeljebb 147 kilogramm súlyt bír el.

- Többféle pozíciót tesz lehetővé a partnerek számára, beleértve a "súlytalan szexet" is.

- A heveder hossza állítható az ülésben és a lábtámaszokban.

 

A dobozban:

- Door Jam Sex Sling 81,3 cm x 30,5 cm-es párnázott üléssel

- Dildo és golyós rögzítőpárna 4 golyós vibrátornyílással

 

Anyagok: Door Jam Összetevők: 40% polipropilén, 20% poliészter, 15% poliuretán, 10% ABS műanyag, 5% horganyzott fém, 5% acél, 5% ftalátmentes PVC Dildo és golyóhorgony Összetevők: 30% poliészter, 30% neoprén, 20% poliuretán, 15% nejlon horog, 5% nitril O-gyűrű

Kapcsolódó termékek